Rendőr verte meg adósát

Desktop

Az ügyészség szerint három férfi 150 ezer forintot adott kölcsön a későbbi sértettnek, akit tavaly március 24-én este találkozóra hívtak az adóst a III. kerületbe. Az adós másodmagával jött, de őt és társát is megverték a "hitelezők", autójukat és értékeiket pedig elvették.

Amikor a közeli ház lakói felfigyeltek az egyik sértett kiabálására, akkor az elsőrendű vádlott - aki a Készenléti Rendőrség hivatásos állományú tagja - elővette a szolgálati igazolványát és azt mondta a lakóknak, hogy ne hívják a rendőrséget, mivel ő maga is rendőr.

A vádlottak ezután az adóst erőszakkal beültették az autójukba, alsónadrágra vetkőztették, majd egy lakott terület közelében kirakták a kocsiból, miközben fagypont körüli hőmérséklet volt. A rendőrséget a sértett barátja értesítette, akinek időközben sikerült elmenekülnie a helyszínről. A vádlottakat csoportosan elkövetett kifosztással, önbíráskodással, személyi szabadság megsértésével, hivatali visszaélés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják - írja az Index.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?