III., Flórián tér

Oszd meg másokkal!

Desktop
Bejelentkezés, időpont foglalás: 06 20 961 43 77

SMG Relax

Alakformálás és Wellness terápia

Kavitációs ultrahangos alakformálás, rádiófrekvenciás kezelések:

 

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai kezelések egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre, melyek a behatás révén szétpukkannak. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel eltávoznak a szervezetből.

 

Fontos tudni, hogy életünk folyamán a zsírsejtek nem sokszorozódnak. Ugyan annyi zsírsejttel születünk, mint amennyivel meghalunk. A hízás kizárólag a meglévő zsírsejtek növekedésével magyarázható. Tehát ha valaki fogy, akkor a meglévő zsírsejtek mérete csökken, számuk nem változik. Ezért is könnyebb a visszahízás. Fentiekből következik, hogy a beavatkozással elpusztított zsírsejtek helyére nem kerülnek újabbak, így a visszahízás esélye minimálisra csökken.

A kavitációs zsírbontás ajánlott általános esztétikai alakformálásra, valamint az enyhén túlsúlyos, vagy a túlsúlyos csoportba tartozóknak, illetve azoknak is, akik célzottan csak bizonyos területeken szeretnének megszabadulni a nemkívánatos zsírrétegtől. A kezelések során akár 0,5-3 centiméter is „leolvadhat” a problémás testrészről.

 

A kezelést testtájanként végezzük, a napi maximális kezelési idő 45 perc, a kezelt testtájék intenzívebb keringésének fokozása érdekében napi 3-4 liter víz bevitele szükséges a kúra időtartama alatt.

A kezelést követően - annak részeként – nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését és rádiófrekvenciás kezelést is végzünk, mely a fogyás után megmaradó laza bőrréteget azonnal feszesíti. Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetjük újra. Az eljárás fájdalommentes. A kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével éri el hatását a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. A klasszikus műtéti eljárásokhoz hasonlóan, a hatása tartós, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

 

A rádiófrekvenciás kezelések ma már rendkívül eredményes módszert kínálnak a bőr öregedésével és megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, és az arckontúrok emelésére, feszesítésére. Ezen felül a kavitációs kezelés kiegészítéseként kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére is.

Bejelentkezés, időpontfoglalás: 

06 20 961 43 77

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek