Óbudai Református Egyházközség Temploma

1033 Budapest, Kálvin köz 4. | +36-1-368-6410 | http://www.refobuda.parokia.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Istentiszteleteink nyitottak mindazok számára, akik Isten Igéjét hallgatni szeretnék, akik szívesen részt vesznek a több száz éves múltra visszatekintő református gyülekezet jelen életének istentiszteleti gyakorlatában a református rendtartás szerint.

A mindig megőrizni (conversatio) és mindig megújítani (renovatio) reformátori kettős alapelv folyamatos önvizsgálatra készteti minden kor, minden nemzedék hitvalló egyházát, így a jelenkorit is. Valljuk, hogy az istentisztelet nem pusztán emberi cselekmény, az Igét, s az emberi szót a Szentlélek teheti ma is élővé és hatóvá.

Istentiszteleteinkre várjuk azokat, akik még nem kapcsolódtak be Óbudára költözésük óta gyülekeztünkben, de református gyökerekkel rendelkeznek, a településen, ahonnan eljöttek erősebb, lazább szállal kötődtek az ottani református gyülekezethez. Várjuk azokat is, akiknek talán évek, vagy évtizedek maradtak ki a vallásgyakorlatukból, s most újra elindulnának felvenni a régi szálakat. De azok előtt is nyitva áll templomunk, és gyülekeztünk, akik még csak keresnek, maguk nem tartoznak egy felekezethez sem

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-368-6410
Email:refobuda@enternet.hu
Honlap:http://www.refobuda.parokia.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek