Végállomás Galéria - Lajos utca

1036 Budapest, Lajos u. 42. | +36-1-388-8659 | http://www.vegallomasgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Végállomás Galéria alapszolgáltatása a képkeretezés. A cég megalakulása óta az igényeknek megfelelően folyamatosan szélesíti szolgáltatásainak körét.1997-től új üzletben állunk az ügyfelek rendelkezéseikre-Budapesten az egyik legszélesebb termékskálát és a legkorszerűbb technika alkalmazásának köszönhetően kiemelkedő minőséget kínálva.

A Végállomás Galéria közel két évtizedes működése folyamán komoly szakmai hírnevet szerzett,miközben egyre szélesebb vevőkört szolgál ki magas színvonalon. Visszatérő megrendelőink sorában tudhatjuk többekközött a Buapest Xll. Kerület Hegyvidék Önkormányzatot, a Budapest Xll.Kerület Hegyvidék  Önkormányzat Művelődési Központot, a Miniszterelnöki Hivatalt, a Magyar Posta Zrt-t, a Magyar Fotográfusok Szövetségét,de rendszeresen keretezünk például a KOGART Ház, a Műcsarnok vagy a Magyar Nemzeti Galéria kiállításaira is.Tevékenységünknek éppen ilyen fontos része a lakossági igények kiszolgálása: örömmel vállaljuk a megrendeléseket az apró feladatoktól a különleges megbízásokig.

2006-tól szolgáltatásainkat képkeretléc-forgalmazással,kasírozással és laminálással bővítettük.Hogy az új területen is a lehető legmagasabbszínvonalon tudjunk megfelelni az igényeknek,létrehoztuk a Napkeret Bt.-t, melynek keretén belül munkatársaink cégünk csaknem húszéves tapasztalatával és hagyományával a hátunk mögött állnak az ügyfelek rendelkezésére.

 Az árkádsoron, 16. üzlet.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-388-8659
Honlap:http://www.vegallomasgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek