Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Csillaghegyi Könyvtár (zárva)

1039 Budapest, Bajáki u. 5-7. | +36-1-388-2804 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/bajaki_e__u__5-7_, http://www.fszek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. március 6-tól műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart.

A Csillaghegyi Könyvtárban váltott tagságok 2017. március 6-tól - az érvényesség idejéig az alábbi könyvtárakban érvényesíthetők:

2017. április 18-tól a még kint lévő dokumentumokat a kerületi Békásmegyeri Könyvtárba és a Krúdy Gyula Könyvtárba lehet visszavinni.

Csillaghegy Budapest III. kerületének északkeleti részén terül el. A kertvárosi településen régmúltra nyúló hagyománya van az itt lakók könyvtári ellátásának. Az első „könyvtárat” a Polgári Kör hozta létre az 1920-as évek elején. Felnőtt- és gyermekkönyvtári szolgáltatás 1965-től van ezen a helyen. A gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi és ismeretterjesztő műveken kívül kölcsönözhetők hetilapok, folyóiratok, hangoskönyvek, videokazetták,DVD-k, CD-k és hangkazetták.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

2017. március 6-tól műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek