Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Békásmegyeri Könyvtár

1039 Budapest, Füst Milan u. 26. | +36-1-245-3409 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/fust_milan_u__26_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvtárunk két külön tagkönyvtárként indult 1983-ban és 1984-ben, egyenként 170 négyzetméteren. A 450 négyzetméteres felújított helyiségbe 1997 októberében költözhettünk 30 ezer kötetes állománnyal. A felnőttek két, nagy – átjárható – helyiségben találják az érdeklődésüknek megfelelő szolgáltatásokat.

A belső „csendes” övezetben helyeztük el a kézikönyvtárat, a klasszikus szépirodalmat és az ismeretközlő könyveket. A bejárathoz közelebb a „hangos” övezet kapott helyet kiemelt gyűjteményekkel, folyóiratolvasóval, itt lehet a CD, CD-ROM, video- és hangkazetta állományból válogatni. A két övezet határán van a számítógépes sziget, hat internetes hozzáféréssel és egy katalógusgéppel. „Kiállítások a könyvtárban” címmel rendszeres képző- és fotóművészeti kiállításokat szervezünk, a fővárosi könyvtári napokhoz kapcsolódóan pedig színes programokkal, kulturális rendezvényekkel várjuk érdeklődő olvasóinkat. A gyerekkönyvtárban a kicsik szinte minden újonnan megjelenő könyvet megtalálnak. Óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek rendszeresen tartunk könyvtárbemutatókat, foglalkozásokat.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek