Csodák Palotája Playbar - Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. 2. em. | +36-1-814-8060 | http://www.csopa.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. október 1-jén megnyílt a megújult Csodák Palotája.

2017. augusztus 31-én bezárt a Camponában a Csodák Palotája, szeptemberben Óbudára költözött a Csopa Playbar alatti területre.

Az 1996-ban, Közép-Európában elsőként létrejött Csodák Palotája ötlete Öveges professzoré volt. A Váci úti szülőházból 2005-ben a Millenárisra, majd 2012-ben a Camponába költöztünk. 2016-ban a testvére, a Csopa Playbar létrehozásával megteremtettünk egy más profilú intézményt. Egy tudományos tematikájú szórakozóhelyet, ami összehoz, ahol a kamaszok, fiatal felnőttek korosztálya értelmesen töltheti el a szabadidejét.

2017 szeptemberében a jelenlegi Csopa Campona kiállítást teljesen felújítva átköltöztettük a Csopa Playbar alatti területre a Buda Entertainment & Gastro néven üzemelő Bécsi úti üzletközpontba.

Így a két helyszín összeköltözésével testet öltött egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak jó programot nyújtó 5000 m2-es tudományos szórakoztatóközpont Óbudán.

A két szintes science centerben több mint 250 játékkal, tematikus kiállításokkal, előadó teremmel és laborral, 3 élményvetítővel, 4 szabadulószobával és rendezvénytermekkel, lombikból iható koktélokkal, biliárdfoci pályákkal, különleges csocsókkal és 27 interaktív asztallal várjuk kedves látogatóinkat.

Nézd meg, mit tud a tudomány!

Ha kell egy hely, ami...

  • kíváncsivá tesz és kielégíti a kíváncsiságodat
  • segít megérteni a természet jelenségeit
  • segít élővé tenni azt, ami az iskolában csak elmélet volt
  • minden nap látogatható

Ha kell egy hely, ahol...

  • a család minden tagja játszhat
  • olyan szórakozásban van részed, ami tudásként beépíthető az életedbe
  • elmagyarázzák azt, amit nem értesz
  • minden látogatáskor új kísérletbemutatót láthatsz

Ha kell egy hely, amiről…

  • eszedbe jut a helyes válasz, ha egy természeti jelenségről kérdeznek,
  • később is sokat beszélgethetsz azokkal, akikkel közös élményben volt részetek

…akkor ajánljuk a Csopát.

Az óbudai Csopa Playbarban a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabaduló Szobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel valamint Magyarországon egyedülálló 9D Mozival és Körmozival várjuk a tanulni és szórakozni vágyókat! A Csopa Playbar olyan fiatalos és trendi élményközpont, ahol az igényes szórakozásra és időtöltésre nyitott fiatalok, játékos felnőttek változatos programokat találnak maguknak.

Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN: …ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00
Vasárnap10.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A Buda Entertainment & Gastro közel 300 férőhelyes saját mélygarázzsal rendelkezik. Behajtás a Bécsi útról, mindkét irányból. Parkolni a Buda EG mélygarázsában lehetséges az ott érvényes díjak megfizetésével.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csodák Palotája Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-814-8060
Email:csopaplaybar@csopa.hu, info@csopa.hu
Honlap:http://www.csopa.hu
Facebook:http://www.facebook.com/csodakpalotaja
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek