Szent Margit Rendelőintézet - Csobánka téri Szakrendelő

1039 Budapest, Csobánka tér 6. | +36-1-454-7500/Központ, +36-1-388-8384/Előjegyzés, +36-1-454-7506/Előjegyzés, +36-1-454-7500/222/Betegfelvétel | http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. a III. kerületi lakosok, a területi ellátási kötelezettség által az intézethez irányított, valamint egyéb egészségügyi tárgyú jogszabályok által meghatározott személyek számára egészségmegőrzést, betegségmegelőzést, gyógyító-egészségügyi rehabilitációs közhasznú tevékenységet végez, mely magában foglalja a gyermek-, és felnőtt háziorvosi tevékenységet, a fogászati alap-, és szakellátást, a fogszabályozást, a szájsebészetet, az ifjúság egészségügyi foglalkozás egészségügyi ellátását, a kerületi gondozói hálózat működtetését, a járóbeteg-szakellátást, az egynapos sebészeti ellátást, illetve a rendelőintézeti tevékenységet és a hozzájuk közvetlenül kapcsolódó teljes körű kisegítő és egyéb szolgáltatásokat, illetve a betegellátás feltételeit biztosító tevékenységet.

A Szent Margit Rendelőintézet telephelyei:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-454-7500/Központ, +36-1-388-8384/Előjegyzés, +36-1-454-7506/Előjegyzés, +36-1-454-7500/222/Betegfelvétel
Email:info@obudairendelok.hu, elojegyzes@obudairendelok.hu
Honlap:http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu
Facebook:https://www.facebook.com/SzentMargitRendelo
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek