Jakab Magdolna biofeedback-specialista - Egészségkapu Gyógycentrum

1036 Budapest, Kolosy tér 1/A. II. em. | +36-70-226-3024 | http://egeszsegkapu.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermekkortól érdekeltek az egészségügy kérdései, ezért kézenfekvő volt, hogy egészségügyi iskolát végezzek. A kezdeti útkeresések után 2004-ben találtam rá a természetgyógyászatra. Asszisztenseként nagyon sok mindent tanultam Dr. Bandics István orvos-természetgyógyász főorvostól. Megismertem és elsajátítottam a frekvencia-gyógyászatot, különböző méregtelenítő eljárásokat és szinte mindenféle betegség gyógyításában részt vettem. A fentiek mellett megtanultam a Scio biorezonancia-terápiás módszert, melyről tanfolyami oklevelet szereztem.

Nyitvatartás:

Telefonos vagy online időpont-egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek