Dr. Reményi Rozália természetgyógyász - Egészségkapu Gyógycentrum

1036 Budapest, Kolosy tér 1/A. ii:. em. | +36-70-226-3024 | http://egeszsegkapu.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász, mentálhigiénés szaktanácsadó, agytréner, biofeedback-specialista az Egészségkapu Gyógycentrum vezetőjeként dolgozom 2007 novemberétől. Szakterületeim: kineziológus, mozgásterapeuta, biofeedback specialista, fejlesztő pedagógus, agytréner. 17 éve dolgozom a természetgyógyászat különböző területein. Agytréner készülékkel segítettem a hozzám forduló embereket, hogy stresszmentesebbé és hatékonyabbá tegyem életüket, teljesítményük fokozódjon az élet minden területén, tanulási teljesítményük és memóriakapacitásuk növekedjen. Magyarországon az elsők között végeztem el a biofeedback kezelő tanfolyamot. Több éve dolgozom a Quantum Biofeedback készülékkel és segítek a hozzám forduló klienseknek.

Nyitvatartás:

Rendelés telefonos időpont-egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek