Csobánka téri Szakrendelő - Nőgyógyászat

1039 Budapest, Csobánka tér 6. | +36-1-454-7506/Előjegyzés, +36-1-454-7500/222/Előjegyzés | http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nőgyógyászati megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. Méhnyakrákszűrés. Terhesség megállapítása. Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat végzése.

Beutaló nem, előjegyzés szükséges. A rendelés előjegyzés alapján történik. Javasolt a gyógyszer felírásához is időpontot kérni, a hosszú várakozás elkerülése érdekében. Sürgős esetben, nőgyógyászati vérző vagy alhasi görcsökkel jelentkező betegeket előjegyzés nélkül fogadunk.

További részletek, friss hírek a Szent Margit Rendelőintézet honlapján

Személyes, telefonos vagy online előjegyzés

  További információk:

  Parkolás:utcán ingyenes

  Kapcsolat:

  Telefon:+36-1-454-7506/Előjegyzés, +36-1-454-7500/222/Előjegyzés
  Email:elojegyzes@obudairendelok.hu
  Honlap:http://www.szentmargitrendelo.hu, http://www.obudairendelok.hu
  Facebook:https://www.facebook.com/SzentMargitRendelo
  A tartalom a hirdetés után folytatódik
  Desktop, Mobil
  Mobil

  Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

  Hirdetés
  Hirdetés
  Desktop

  Hirdess nálunk!

  Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

  Legyél a szerzőnk!

  Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

  Hol-mi toplista

  Helyi közösségek a Facebookon

  Partnerek